Skip to content

Massages

Ik bied meerdere soorten massages aan. Ik ben flexibel en masseer ook buiten kantooruren en in de weekenden.

Heb je last van stijfheid en spanning in jouw spieren? Zitten jouw nek en schouders vast? Dan is de klassieke massage wat voor jou.

Ben je toe aan een uurtje heerlijke ontspanning, wil je stress en zorgen even vergeten en zoek je een massage waarbij het hele lichaam verwend wordt? Dan is de Shiatsu-massage geschikt voor jou.

Heb je weinig tijd en zit jou agenda te vol om een uur massage in te boeken, maar ben je wel toe aan aan ontspanning? Boek dan snel een een stoelmassage.

Voor € 5,- extra kom ik bij jou aan huis om de massage te geven.

 

Klassieke massage:

Een klassieke massage is erg geschikt voor stijve, gespannen en vermoeide spieren.Met olie behandel ik vastzittende spieren door middel van wrijvingen en knedingen. Deze massage verbeterd de doorbloeding en stofwisseling, waardoor de spieren weer soepeler worden.Deze behandeling wordt veel gebruikt om spierpijn in de nek, schouder en rug te verlichten, maar armen en benen kunnen ook behandelt worden. Op aanvraag kan het hele lichaam behandelt worden.

60 minuten : € 50,-

 

Shiatsu-massage:

Shiatsu is een eeuwenoude geneeswijze uit het verre oosten. Deze behandeling richt zich niet op spieren maar vooral op de meridianen, energiebanen die door het hele lichaam lopen. Deze vorm van massage is ontzettend ontspannend doordat het hele lichaam wordt behandeld. Zoals bij acupuntuur en acupresuur wordt druk gegeven op bepaalde plaatsen over het hele lichaam, waardoor energie weer beter door het lichaam kan stromen. Het kan helpen bij slapeloosheid en bij last van organen. Bij deze massage komt geen olie te pas, dus kan ruimzittende kleding gedragen worden.

60 minuten : € 50,-

 

Stoelmassage:

Tijdens een stoelmassages zit je op een speciale ergonomische stoel. Deze massage duurt minder lang, er komt geen olie aan te pas en kan dus over kleding gegeven worden.De meeste aandacht gaat naar de nek, schouders en rug, maar het hoofd, de benen en de armen komen ook aan bod. Het is dus, ondanks de kortere tijd, een volledige massage.

 

25 minuten : € 20,-

 

Studentenkorting:

Voor studenten hanteer ik speciale prijzen. Zij zitten vaak krap bij kas maar kunnen net zoals veel anderen een moment van ontspanning gebruiken.

60 minuten: € 25,-

30 minuten: € 15,-

 

Voor bedrijven kunnen stoelmassages erg nuttig zijn. Stoelmassages helpen bij het verminderen van lichamelijke klachten, zoals RSI en stijfheid in de nek en schouders. Het kan helpen bij het verminderen van ziekteverzuim.